Klantenservice

  Betalen en verzending
  Omdat wij je graag een veilige, eenvoudige en snelle manier van betalen willen aanbieden werken wij samen met Mulitsafepay (www.multisafepay.nl) om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Tijdens het betaalproces linken we je door naar het kassadeel en reken je af via MultiSafepay. Volg eenvoudig de instructies op het scherm en rond je betaling af.
  Betaalmogelijkheden:
  - iDeal
  - Banktransfer (bankoverboeking, duurt gemiddeld 3 werkdagen)
  - Mister Cash (België)
  - Direct e-banking (België)

  Wij versturen pakketten via PostNL. Track & Trace nummer wordt bijgevoegd. Verzendkosten zijn €4,95 binnen Nederland. En als het door de brievenbus past € 1,95. Verzendkosten naar België zijn € 7,95. Geplaatste en betaalde bestellingen worden binnen twee werkdagen verstuurd. 

  Retourbeleid
  Bij Breastflowfles.nl heb je voor al je bestellingen een zichttermijn van 10 dagen vanaf het moment dat je bestelling is geleverd. Na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit. Controleer direct na ontvangst van het artikel of het beschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om dit te melden.
  Wanneer je van de aankoop van een artikel wilt afzien, dien je binnen 10 dagen na ontvangst van het bestelde artikel ons een mail te sturen. Wij kunnen geen artikelen retour nemen, waar voorafgaand geen contact over is geweest. Bij retourzendingen dien je altijd de originele rekening mee te sturen. Vanuit hygienisch oogpunt kunnen alleen ongeopende en onbeschadigde artikelen retour gestuurd worden in originele staat.
  Kapotte spenen vallen niet onder de garantie. Om de spenen zoveel mogelijk op de borst te laten lijken, is de structuur kwetsbaarder. Ook lekkende flessen of andere klachten die tijdens het gebruik zijn ontstaan kunnen we niet retour nemen aangezien we niet kunnen controleren hoe het artikel is gebruikt.
  Borstkolven kunnen vanuit hygienisch oogpunt niet geruild worden,
  De verzendkosten voor het retour sturen van het product komen voor rekening van de besteller. Binnen 30 dagen ontvangt u het aankoopbedrag terug. De gemaakte kosten, zoals de verzendkosten bij de bestelling worden niet vergoedt.

  Bezorging
  De verzending vindt plaats via PostNL. Wanneer je niet thuis bent, komen zij de volgende dag nog een keer langs of wordt er geprobeerd het pakket bij je buren af te leveren. Mocht dit nog niet lukken, dan heb je tot 3 weken de tijd om je bestelling op het postkantoor op te halen.

  Note
  Bij elke bestelling ontvang je per mail (mits het juiste e-mail adres is opgegeven) een bevestigingsmail. Mocht je deze niet hebben ontvangen, kijk dan de spambox na, wellicht is deze hier terecht gekomen. Dit geldt tevens voor de mail met de track en trace code.

  Tips
  De Breastflow fles hoeft niet heel vast gedraaid te worden zoals dat met andere flessen wel gebeurt. Gewoon dicht is voldoende. Bij te hard dicht draaien kan de schroefdraad stuk gaan, waardoor de fles kan gaan lekken.
  Als baby's niet goed aanhappen ontstaat (net als bij de tepel) schade aan de binnenspeen. Hier kan een scheurtje inkomen, ook dit kan lekken veroorzaken.
  Tenslotte moeten alle onderdelen goed droog zijn als de fles in elkaar wordt gezet. Als de fles gevuld is dan eenmalig beide spenen kort inknijpen en weer loslaten alvorens de fles om te draaien om deze te geven.